Ved at indgå en aftale med Get Consulting Ltd, beliggende på 71 – 75 Shelton Street, Covent Garden, WC2 9JG, London, Storbrittanien, CVR: 14097585 (herefter benævnt som “Virksomheden”), accepterer du følgende vilkår.

Inden for 14 dage efter din tilmelding vil du modtage en faktura, der dækker den resterende del af måneden fra tilmeldingsdatoen. Fremadrettet vil du rutinemæssigt modtage faktura for den kommende måned inden for de første 5 hverdage i hver nye måned. Disse fakturaer vil bære en datering til den 1. i den pågældende måned.

Der er ingen bindingsperiode knyttet til denne aftale. Du kan opsige aftalen på et hvilket som helst tidspunkt, men bemærk, at dit medlemskab vil fortsætte indtil udgangen af den igangværende måned.

Det er strengt forbudt at dele Virksomhedens hjemmesideliste med tredjepart.

I kraft af denne aftale får du ret til at publicere artikler på Virksomhedens hjemmesider.

Når du publicerer artikler, skal du sikre, at disse artikler er i overensstemmelse med gældende lovgivning vedrørende ophavsret. Det er dit ansvar at sikre dette, og Virksomheden påtager sig intet ansvar i denne henseende.

Fakturering foregår på månedlig basis og opkræves forud. Eventuelle ekstra artikelkøb vil blive faktureret på den efterfølgende måneds faktura. Bemærk, at der ikke gælder nogen fortrydelsesret.

Ansvarsfraskrivelse: Virksomheden, CVR: 14097585, kan på intet tidspunkt holdes ansvarlig for tab af placeringer i søgemaskiner eller for andre tab af nogen art. Virksomheden yder ingen garantier for forbedrede placeringer.

Ved at indgå denne aftale accepterer du ovenstående betingelser. Vi ser frem til et konstruktivt og givende samarbejde.

Få et backlink for kun 195,- DKK inkl. tekst